Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Troens Veje: Kristian Leth. Foredrag i Højskoleforeningens Have

APR
25

Troens Veje: Kristian Leth. Foredrag i Højskoleforeningens Have


Dato Tirsdag d. 25. april 2023, kl. 19:00
Sted Højskoleforeningens have, Damstien 25, 2720 Vanløse
Medvirkende
Kristian Leth
Pris
OBS. Tilmelding via hjemmesiden (gratis)
Troens Veje: Kristian Leth. Foredrag i Højskoleforeningens Have

Hyltebjerg Kirke og Aalholm Kirke samarbejder om en serie på 4 foredrag, der behandler forskellige sider af eksistentielle emner som helbred, ånde­lighed og tro. Foredragsholderne er en række forfattere og kulturpersonligheder, som hver på deres måde har beskæftiget sig med emnerne.

Forfatter og musiker m.m. Kristian Leth

"En vej ud af tågen" (Gladiator, 2022) er Kristian Leths samling af tanker om at erindre, at være far og om at fortælle.

"En vej ud af tågen" er en eftertænksom og personlig bog af Kristian Leth om en generation af fædre, der svigtede og ikke tog deres ansvar. Samtidig er det også en tankevækkende bog om fortællingens kræfter, om at erindre fortidens glemte øjeblikke og om at tage ejerskab over sin egen fortælling.

Kristian Leth er født i 1980. Han har siden sin uddannelse fra Forfatterskolen i 2002 skrevet en række bøger, blandt andet digtsamlinger, faglitteratur og en roman. Han har modtaget en række priser for sit arbejde både som kunstner og som radiojournalist med formidling af temaer som klassisk musik, åndelighed og religion. Derudover har han som musiker og sanger udgivet femten plader, deriblandt ni med bandet The William Blakes og tre soloplader på dansk.