Dato Tirsdag d. 22. februar 2022, Kl. 19:00 til kl. 23:00
Sted Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby
Ansatte, frivillige og præster ved Valby-Vanløse Provsti

Skal I giftes?

Drømmer I om at holde et nært, afslappet og personligt bryllup? Kom til Drop-in Bryllup i Timotheuskirken og sig ja til kærligheden og til hinanden på en dag, I aldrig glemmer

Hvad er et drop-in-bryllup?

Et drop-in bryllup er en uhøjtidelig højtidelighed for jer, som ønsker at sige ja til hinanden i kirken. Stemningen er afslappet og enkel, men ordene, ritualet, rummet og nærværet er det samme.

Drop-in brylluppet er for jer, der vil holde jeres bryllup småt og enkelt. For jer, der gerne vil giftes uden at holde en stor fest – og for jer, der vil udskyde festen til et senere tidspunkt.

Det er for jer, der allerede har sagt ja til hinanden på rådhuset, men som også gerne vil sige ja i kirken. Og for jer, der allerede har sagt ja i kirken, men som gerne vil velsignes igen.

Hvordan foregår et drop-in-bryllup?

Til Drop-in brylluppet kan I møde op i kirken i tidsrummet 19.00-23.00. I kan komme, helt som I er, og når det passer jer. I kan invitere gæster med eller bare møde op alene sammen.

Dørene til kirken er åbne, og når I kommer ind, vil I blive budt velkommen af kirkens personale og frivillige, som står klar til at hjælpe og tage varmt imod jer. Kordegnene hjælper med at registrere og lave attester. Organisterne fylder rummet med stemningsfulde toner, og kirkens personale og frivillige sørger at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære.

I vil blive henvist til en af præsterne, som vil følge jer hele vejen. Sammen sætter vi os ned og holder en kort samtale. Her taler vi om vielsen, om jeres historie og jeres vej dertil, og når I føler jer klar, går vi sammen op til altret. Her kan I sige højt og tydeligt ja til hinanden og gå ud i livet som ægtefolk.

Hvem kan møde op, og hvad kræver det?

Alle er hjerteligt velkomne. Det eneste, det kræver, er, at I har lyst til at sige ja til hinanden, og at I medbringer en gyldig prøvelsesattest (læs mere her: https://www.borger.dk/familie-og-boern/Aegteskab-og-parforhold/Naar-I-vil-giftes ).

Der skal være to vidner til stede – Hvis I ønsker at komme alene, sørger vi for, at der er to vidner til rådighed, men I kan også tage venner eller familie med.

Hvis I har spørgsmål, så kontakt os.

Vi glæder os til at se jer til en uforglemmelig dag!

Personale, frivillige og præster i Valby-Vanløse Provsti